Het bedrijf

 

Welkom op onze website!

Stassen Mestrecycling & Transport is leverancier en afnemer van alle voorkomende organische meststoffen voor de agrarische sector. U kunt bij Stassen terecht voor afname en levering van vaste meststoffen, vloeibare meststoffen en kalkmeststoffen. Het transport voeren wij in eigen beheer uit.

Tevens kan Stassen het verpompen en transporteren van afvalwater, vloeibaar slib en andere vloeibare reststromen uitvoeren. Verder hebben we de beschikking over verschillende bakwagens met haakarmopbouw, walkingfloor-opleggers en kieptrailers tot 55 m³. Deze kunnen worden ingezet om allerlei stapelbare goederen te verplaatsen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vervoer van rollend materieel met onze semi-dieplader en beschikken wij over een vrachtwagen met een autolaadkraan voor het gespecialiseerde transport- en hijswerk.

Als extra service kunnen wij voor u een bemonsteringsanalyse uitvoeren van bodem, grond, mest en gewas. Daarbij kunnen wij u ook van dienst zijn met het invullen van de mestboekhouding.

Bent u geïnteresseerd in wat wij u te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op!

 


Certificaten


Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
KvK 14058507 - Statutaire zetel Zuid-Limburg
BTW nr: NL806918056B01