Over ons

 

Even voorstellen...

Wij zijn Roger en Arthur Stassen. In de negentiger jaren hebben we het bedrijf van onze vader en oprichter Ghislain Stassen voortgezet. Hierdoor hebben we al ruim 40 jaar ervaring in de agrarische en logistieke dienstverlening. Hiermee kunnen wij ook ú van dienst te kunnen zijn, neem gerust contact op.

 

Wie zijn wij?

Stassen Mestrecycling & Transport houdt zich vooral bezig met alle activiteiten rondom mestrecycling en het transporteren van vaste en losgestorte goederen met onze containerwagens, walkingfloor-opleggers en volumekiepers. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met een semi-dieplader en een vrachtwagen met een opgebouwde autolaadkraan.

We werken met ervaren personeel en modern materieel. De gehele transportplanning wordt in eigen beheer uitgevoerd, waardoor wij flexibel kunnen werken en snel kunnen schakelen naar wens van de opdrachtgever.

 

Ons bedrijf

Vanaf 1 januari 2014 zijn we gesitueerd aan de Leonard Langweg 4 te Holtum, op industrieterrein Holtum-Noord. Hier beschikken we over een kantoor, parkeerplaats, werkplaats, wasplaats en opslagfaciliteiten voor vloeibare meststoffen.

 

Ligging

In 2014 hebben we onze nieuwe bedrijfslocatie op industrieterrein Holtum-Noord in gebruik genomen. Vanuit deze centrale locatie (pal naast de A2/E25) zijn we in staat om heel Limburg snel te bedienen, als ook de rest van Nederland, België en Duitsland.